Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Köp!

nov 10, 2016 | Bebis | 3 Kommentarer

När Knut var liten hade jag hur mycket barnkläder som helst på lager inför nästa storlek, men nu när han börjar bli större så har jag knappt någonting som ligger och väntar och bara nu senaste så har han blivit så mycket längre än tidigare, så det var dags att fylla på lagret lite.
Knut är en solklar storlek 92, men när det gäller Zara så är ju deras kläder minismå, så jag köpte hem några grejer i 98.
Det här fick följa med hem:

zara1

Smalspåriga manchesterbyxor. Jag ÄLSKAR barn i hängselbyxor (och vuxna med för den delen) så jag passar på nu innan han slutar helt med blöjor och kanske behöver något som är lättare att ta av själv (förlåt personalen på förskolan, som måste krångla med hängslen) Men så himla fina, speciellt med en randig tröja till.

zara2

Mjukisjeans med fleecefoder. Jag önskar att de här fanns i min storlek, vad kan gå fel med fleecefoder?! Älskar´t!

zara3
Tvådelad rävpyjamas. Den här känns nästan mer som ett mjukisset eftersom det är i velour, men mysigt att sitta framför teven i det här mjuka tänker jag.

Sen har vi även köpt vinterskor från Kavat och en overall från Polarn o Pyret, båda två var traderafynd.
Så nu är vintern kittad och klar, bring it on snö!

3 Kommentarer

  1. Hängselbyxor! Så fint! Och manchester med, min favorit på vintern.

  2. Mysdressen var ju bara för fin 🙂 Skönt att vara klar inför vintern! Själv försöker jag få tag i en inte svindyr vinterjacka först nu när temperaturen visat på -8, kanske lite i senaste laget haha.

  3. Älskar hängelsebyxor. Men det gör inte sonen ???? Han är några månader yngre än Knut och vill endast ha mjuka kläder. Aja. Han har inte blöja sen ett drygt halvår tillbaka, så jäkla skönt när en slipper blöja kan jag säga ????

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...