Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kulturtantsoutfit!

mar 21, 2012 | Kläder, Loppis | 6 Kommentarer

Tuuuusen tack för alla kommentarer i förra inlägget! Vad glad jag blev att ni höll med och inte bara tyckte jag var dryg. Tack!

Idag är det supervarmt ute och då måste man ju fira med en extra färgglad outfit!

Klänningen är ny från H&M, strumpbyxorna är från Lindex och skorna är ett av mina bästa second-handfynd.

6 Kommentarer

  1. Åh, du är så söt! Blir glad bara av att se den klänningen!

  2. Skorna! Så sjukt sjukt fina!

  3. Åh, vad fin du är! Himla söt outfit 🙂

  4. Fin! Vad är den gjord av för material?

  5. Suuuper fin är du.

  6. Idag hade jag knallblå byxor, rosalila scarf och ceriserosa skor. Så du vet att du inte är ensam. Jag tycker om att se ut som en karamell. Imorgon blir det giftgrönt och knallgult.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...