Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Kulturtantsoutfit!

dec 19, 2013 | Allmänt | 2 Kommentarer

Såhär såg jag ut häromdagen men jag hann inte lägga upp bilden.
Jag har växt ur nittio procent av min garderob så man försöker få ihop något av det lilla som fortfarande går på, något som inte klämmer och som gör att man kan andas hyffsat iallafall.
Som ni ser börjar magen bli stor nu!

basker

 

* Tröja med knappar på sidan, gammal som tusan från MQ
* Kjol med väldigt mycket resår i midjan = sköööönt, H&M
* Stickade strumpbyxor, H&M
* Väska, Lindex
* Blommiga Dr Martens
* Baskern är ny från Åhlens
* Vinröd tubsjal från röda korset

2 Kommentarer

  1. Snyggt! Och, magen klär dig!

  2. Du är jättefin!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...