Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Mönster!

apr 24, 2013 | Kläder | 4 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, ovanligt färglös men kompencerar med prickiga ben.

tumme

* Kjol från H&M (känns som jag kommer ha den varje dag)
* Tröja med tumhål, Cheap Monday
* Prickiga strumpbyxor, Lindex
* Leopardskor, Lindex

4 Kommentarer

  1. Så fin i ditt mörka hår!

  2. .. förresten.
    Jag är också illustratör, på deltid. Har lite problem med självdisciplin ibland bara.
    Drabbas du också av slösurfande? Har du något knep isådantfall?

    • Jag slösurfar i allra högsta grad, men jag ser det som en del av jobbet. Det är ju ett sätt att samla inspiration.

  3. Helt vansinnigt snygg outfit! Jag blir inspirerad av hela din klädstil och blogg hela tiden.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...