Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Mönster!

nov 5, 2013 | Inredning, Kläder, Loppis | 3 Kommentarer

prick2

prick1

Alltså dessa prickar! Min stora kärlek tycks aldrig gå över till det här mönstret!
Kollade lite vad jag ska inreda barnrummet med (nu när allting står i en stor hög) och det blir myyyycket prickigt. Ungen kommer bli helt hypnotiserad!
Väggarna ska ju som sagt bli prickiga, sen har jag köpt prickiga lådor på loppis till kläderna och minst hälften av alla bebiskläder vi köpt är just det, prickiga.
Det är ett så himla bra mönster, dels känns det barnsligt men samtidigt lekfullt och sofistikerat. Jag älskar´t!
För några år sen hade jag en randig period, men den har sakta men säkert gått över till prickigt, vilket är toppen just nu eftersom affärerna svämmar över av just det här mönstret!

Dagens kläder:
* Prickig tröja, 10-gruppen för Polarn och Pyret
* Kjol, H&M (som börjar bli farligt kort nu när magen tar upp allt tyg)
* Strumpbyxor, Gekås
* Soffa, min egengjorda

3 Kommentarer

  1. Prickar är bäst! Intressant är dock att det INTE hittas på ”pojk”klädesavdelningar. Slog mig en dag när jag handlade bebiskläder… Prickigt är tydligen inte för snoppungar, utan bara för snippungar. Blir fortfarande förbannad när jag tänker på det! Får vi en lillebror ska han bara ha prickar och allt ”flickigt” efter storasyster som hon fick av släkt och vänner men vi inte så ofta klädde henne i bara därför.

    • Vi var på Gekås och köpte en del barnkläder, där var det uppdelat i FLICK och POJK (suck) vi köpte dock det mesta på flik, randigt och prickigt och rött och allt möjligt, det tycker vi passar precis lika bra på en tjej som på en kille, på pojkavdelningen köpte vi byxor med bilar och blårandiga tröjor, även det perfekt för både snoppar och snipor. Vi har en hel del kläder redan och jag har inte tänkt det minsta på om det passar en tjej eller kille, de passar till ett barn och det räcker långt!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...