Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens O-färgglada Outfit!

apr 13, 2012 | Hår, Kläder, Tatueringar | 4 Kommentarer

 

Idag är jag inte särskilt färgglad, trots att vi är mitt i färgmanifestationen, men jag köpte en ny kjol på MQ´s rea igår och va helt enkelt TVUNGEN att få inviga den idag!
Så ni får ha överseende den här gången.

Dagens klädsel är iallafall:
– Kjol från MQ
– Tröja från Lager 157 (de har de absolut bärsta basplaggen!)
– Strumpbyxor från H&M
– Skorna är Converse

Dessutom cyklade jag till jobbet idag, så dagens accessoar får bli: gammal röd tantcykel som går som ett skott!

 

4 Kommentarer

  1. Snyggt! Älskar din tatuering också 🙂 Ha en bra helg /carina

  2. Detta har Inge direkt något med kläder att göra, färglada eller svarta. Men hg tycker du är helt fantastiskt! Blir alltid lika glad när jag har ett oläst anna rutan inlägg! Jättepeppande och insorterande verkligen. Och sen tycker jag bara att själva du är rätt grym med. Ser fram emot att få se mer bilder från huset, om bröllopet och självklart fler teckningar!

  3. Oj va många ord som blev fel haha. Himla mobil. Inte, jag, Anna ritar och inspirerande skulle det självklart stå!

  4. Så underbart sött med den lilla fågeln bakom örat 🙂 kram Pernilla

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...