Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens + Och -!

okt 21, 2013 | Bebis, Loppis, Pyssel, Tankar och Vardag | 1 kommentar

IMG_1341 (486x640)

Idag har varit en bergochdalbana.
Det började igår kväll av att Fröken gallskrek så fort man kom i närheten av henne (sådär läskigt skrik som de gör när man råkar trampar dom på svansen) Hon har nämligen haft ett sår på svanen i några veckor med vi tyckte att det såg bättre ut och antog att det skulle läka av sig själv men igår såg det bedrövligt ut rent ut sagt.
Hon fick sova inne hos oss så stängde vi ute den lilla katten, så hon fick vara ifred. Hon sov men vaknade då och då och gallskrek. Stackarn.
Så imorse ringde jag veterinären och fick en tid snabbt som tur va. De gav henne lugnande och rakade och tvättade rent såret som såg helt förjävligt ut. Sen fick hon en tratt runt huvudet som hon ska ha tills det läkt helt.
Så nu vinglar hon runt i sovrummet med tratten, går rakt in i väggar och är allmänt yr. Hoppas hon är piggare imorgon. Stackars lilla Fröken.

buppa_brand_ladybuppa_ladythirty_5238a9abddf2b379c86aa333

När jag och Fröken kom hem så möttes vi av en betydligt gladare nyhet, nämligen att jag vunnit en åkpåse från Lady Buppa inne hos Lady Thirty! Tänk så fint!
Vi har försökt hålla ner kostnaderna så mycket som möjligt när det kommer till bebisen, dels för att vi inte har så mycket pengar och dels för att det är så himla onödigt. Men det känns himla fint att ha en helt ny och så himla tjusig åkpåse som den lilla kan ligga i. Tusen tack!
De mesta till bebisen har vi ärvt och köpt massor på loppis. Det mesta går ju att fixa till med lite färg och nytt tyg.
Just det har jag ägnat min helg åt, nämligen att sy nytt tyg till en babysitter vi ärvt av Emils syster. Den va ljusblårandig och väldigt sliten och smutsig så jag tog helt enkelt bort tyget och gjorde en mall av det gamla fast i ett nytt tyg, ett orange med vita ankare som jag köpt på rea på Ohlssons tyger.
Det var jääääääkligt pilligt att få till det och hur jag än försökte tänka logiskt så var det faktiskt väldigt svårt, men nu är det klart och såhär fint blev det!

babysitter

1 kommentar

  1. Stackars lilla Fröken. Ni får ge henne några räkor^^
    Ha en fin kväll!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...