Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Ofärgglada Kläder!

okt 18, 2013 | Kläder | 9 Kommentarer

Idag ser jag ut såhär, alldeles väldigt färglös för ovanlighetens skull. Beige är verkligen inte en färg jag normalt väljer, men idag fick jag feeling så då blev det såhär.

prick

* Prickig klänning i någon form av siden köpt på loppis
* Kashmirkofta som mormor fått av morfar i present en gång och numera är ärvd av mig (helt sinnesjukt mjuk!)
* Gravidstrumpbyxor från Ullared (de här är faktiskt helt okej, sitter inte så hårt i magen som de andra)
* Skinnkängor från Erikshjälpen

9 Kommentarer

 1. Kul med fler outfits! Är själv gravid (v28) så jag uppskattar inspirationen! 🙂

 2. Hjälp vilken fin klänning! Synd att den var från loppis 😉

 3. Hej, ville bara säga att jag såg dig när du var i Karlstad, du var jättefin. Trodde alltid jag var en sån som vågade hälsa, det är jag inte. Men om du såg någon extra-krystad på stan så var det jag. Och jag menade att le stort, vänligt och säga att det var kul att se dig. 🙂

  • Haha förstår att du inte vågar! Det gör inte jag heller!

 4. Tänkte bara tipsa om twilfits gravidstrumpbyxor, de sitter riktigt skönt om du frågar mig. 🙂

 5. Hej!

  Kan du inte skriva ett peppande inlägg om hur det är att vara i sitsen innan plusset… Jag är så ledsen och rädd att det aldrig ska gå.,,

  Kram och grattis till er!!

 6. Har precis ”läst ikapp” din blogg! och jag är så fantastiskt, upp över öronen, himla glad för din/er skull! Fick en tår i ögat när jag läste om bebisen i magen. Och tänk på att din pappa kommer finnas i bebisen, precis på samma sätt som han finns i dig.

  STOR kram!

 7. Underbar klänning, prickarna lyfte de hela trots frånvaron av färg. Men ett par cerisefärgade strumpor till vore smaskens…. //Sanna

 8. Vad fin du är, Anna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...