Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Ofärgglada Outfit + Ett Erkännande

jun 11, 2012 | Kläder, Loppis | 9 Kommentarer

Såhär ser jag ut idag, totalt färglös (jag skyller på vädret) vi kan säga att jag är inne i en beige-period, allt jag köper just nu är beige.
Spännande – nej. Men ganska tjusigt när man får lite färg sen. Jag räknar dagarna till Turkiet!

Kläder:
– Jacka från MQ (köpt på rean nu)
– Tröja från MQ herr, också från rean (med linblandning, bästa kvalitén som finns med andra ord!)
– Jeans från Levi´s
– Converse
– Hatt från gårdagens loppisrunda. Den är egentligen Emils och han är urtjusig i den, men jag lånade den lite idag.

Sen kommer då mitt erkännande: jag fuskade i helgen. Jag fuskade ordentligt. Jag åt en stor chokladkaka, som jag följde upp med en ordentlig middag, med potatis och sås och hela faderullan, sen åt jag minsann frallor okså, och sköljde ner hela kalaset med en flaska vin på lördagkvällen.
Dålig karaktär – JA!
Lycklig – JA!

Jag saknade helt enkelt mitt vanliga liv för mycket. Jag fick ångest när jag inte åt min kesella på utsatt tid och jag började gråta i fredags när Emil åt frallor, så jag fick omvärdera. Vad är viktigast?

Frallorna vann!

Så…..nu är den nya planen att träna, äta fruskost och äta ofta, försöka att äta lite mindre kolhydrater men ädnå få äta ”som vanligt”.

Jag känner mig nöjd. Förlåt alla ni som hoppades och hejade på, jag är väl helt enkelt en smula karaktärslös. Men nu vet vi det!
Jag tycker det är viktigast ändå, i slutändan, att man mår bra och känner sig glad.
Det gör jag när jag äter middag med mina vänner, utan att ta med mig min egen kesella-burk!

Snipp snapp snut, så var träningsexperimentet slut!

9 Kommentarer

 1. Vaddå förlåt?! Heja dig som är en riktig människa som kom på att det är viktigare att var glad än att ha tvättbrädemage! Om du vill ge ett budskap åt dina bloggläsare så är det väl det allra bästa!

 2. Du..det gjorde du helt rätt i. Det är omänskligt svårt att bums ändra på alla sina rutiner. Det känns bra i början, som ett roligt experiment, men när hela matlivet plötsligt omkullkastas..nä, då blir det som du beskriver.
  Ändra små saker, och allt eftersom så har du trollat in några nya, nyttiga vanor. Hemligheten är just att förändringen måste vara så liten att den knappt märks. Och det tar jäkla lång tid, men har då mkt större chans att vara i längden.
  Men vin och choklad, ja vem klarar sig utan det liksom 😉

 3. Jag vill inte säga vad var det jag sa…. Men, vad var det jag sa? 😉

 4. du gör så himla rätt! jag insåg också det för ett tag sen, att fast jag alltid har trott att jag har ganska bra självkänsla och självbild så har jag ändå sett det som ett slags underliggande mål att se vältränad ut. Men så insåg jag att det är viktigare för mig att känna mig vältränad, alltså så stark att man orkar med allt man gör i livet och inte får ryggproblem när man är 22 för att man sitter för mycket vid datorn. och då spelar det ju ingen roll om man äter en chokladkaka eller dricker en flaska vin då och då!

 5. Jag hejar på dig iaf 🙂 det viktigaste är att må bra, men det är alltid kul att testa nya utmaningar för att sedan inse att det där extrema inte är så kul ändå 🙂 kram!

 6. Gött att du går på känslan iaf! Är det inte roligt så är det kanske inte värt det (såvida inte Resultatet hade varit värt det) Men som sagt, man ska gå på känslan

 7. Du är fan bäst, så enkelt är det med det. Bäst på att vara du och ta hand om dig på sätt som är bäst för dig! Bäst!

 8. Alltid bäst att gå på magkänslan säger jag! Whoop whoop!

 9. Men det är ju sånt här man ska hejja på!! Att man gör det som man mår bra av. Oavsett vad det handlar om. Så hejja hejja hejja!!!!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...