Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Ofärgglada Outfit!

maj 23, 2014 | Kläder | 1 kommentar

Dagens schema består av följande:

* Cykla in till stan och köpa nya teckningsblock. CHECK!
* Köpa nya jeans på rean och lyckas gå i min gamla storlek. CHECK och hurra!
* Köpa ny t-shirt så jag slipper ha samma urtvättade fula tröjor jämt. CHECK!
* Köpa sytråd så jag kan sy färdigt Knuts mjuklift. CHECK!
* Marinera kött till ikväll.
* Sitta i solen och dricka kaffe och äta päronsplitt.
* Teckna färdigt headern jag håller på med.
* Grilla med vänner ikväll.
* Teckna nått fint till bloggen.

Nu ska jag sätta tänderna i det som är kvar att göra på schemat och såhär ser jag ut när jag gör det (minus solglasögonen för de behöver man inte när man sitter vid skrivbordet)

vippkjol

 

* Kjol från H&M
* T-shirt, lager 157 herr
* Skor, Vans
* Solglasögon som jag fått av pappa

1 kommentar

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...