Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

sep 26, 2012 | Kläder, Tankar och Vardag | 1 kommentar

Idag är det riktigt jäkla svinkallt. Till och med på kontoret så mina fingrar är som små isbitar.

Jag, som gärna sover läääänge på morgonen, tvingas gå upp sex varje morgon för att åka med Emil till jobbet (nej, jag har inget körkort) och varje morgon tänker jag samma sak: whyyyy ooooh why MÅSTE jag gå upp nu!!
Sen har jag en halvtimme på mig att göra mig iordning. Imorse blev det såhär:

 Polo som är världens mjukaste, från Cheap Monday
Gamla stentvättade jeans från Monki
Skor från Åhlens
Klockan är en otroligt äkta Rolex från Turkiet

Idag är det tre ynka veckor kvar tills vi åker på bröllopsresa!
Tänk va, att sitta och spana ut över havet, utan vantar och jacka, äta mozzarella och tänka att herregud, vad bra det är att va gift ändå!

1 kommentar

  1. snyggt! Brukar tänka detsamma när jag kliver upp, börjar jobba 6:00 så väckaren står på 4:20!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...