Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

jun 3, 2014 | Kläder | 1 kommentar

Tack för era rubriker, fortsätt att önska vettja så ska jag sätta tänderna i dom sen när jag jobbar!

Idag ser jag ut såhär, i min favorit snurrkjol från H&M som egentligen är lite för kort men det skiter jag i.
På schemat idag: erikshjälpen, godkänna färgprovet på printsen hos tryckeriet, fika med gammal kollega och sen laga fisksoppa.

rosett

* Kjol, H&M
* Cykeltröja, Urban Outfitters
* Gul rosett, TGR

1 kommentar

  1. Tycker inte att kjolen ser för kort ut.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...