Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

mar 13, 2015 | Kläder | 1 kommentar

Såhär ser jag ut idag när jag är i ateljén och jobbar.
Köpte den här jumpsuiten på rean nu och vet att den kommer bli en favorit. Bokade nyss en weekend i Malmö med massa kompisar och då tänker jag att den här ska få följa med på uteserveringar och förhoppningsvis även på en tripp till Köpenhamn.
Förresten har jag nya glasögon, så himla bra grej att kunna se när man tecknar. Det är ju lite A och O kan man tycka.

jumpsuit

 

* Jumpsuit, H&M
* Vita tygskor, Vans
* Glasögon, Smarteyes

1 kommentar

  1. Gud så tjusigt Anna! Älskar både glajorna och jumpsuiten. Kram!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...