Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit!

apr 11, 2012 | Kläder, Loppis | 6 Kommentarer

Jag kunde inte skriva ”färgglada outfit” för idag är jag inte särskilt färgglad.
Det här vädret tar musten ur min färgglada garderob. Fy, vad hände med våren?

Idag har jag iallafall på mig:
– Klänning med katter, från H&M´s rea
– Randig tröja från Levi´s, fyndad på tradera för 30 kronor (tradera är mitt nya mecka!)
– Mössan är gammal och strumpbyxorna från H&M
– Glasögonen är i trä och kommer från smart eyes
– Skorna är gamla från skopunkten
– Det neonoranga nagellacket kommer från OPI och är matt egentligen, men jag har målat över det med blankt överlack. Gillar inte riktigt det där med matta naglar.
– Den superfina skinnväskan har jag fått i tidig bröllopspresent av min morbror!

 

6 Kommentarer

 1. Åååh jag tror u kommer bli jättefin!

  Undrar med hur det gick med den schyssta stolen.

  • Tack, det hoppas jag på!
   Stolen kom på delad andraplats!

 2. Jag älskar den där väskan!! Vart är den ifrån??

 3. Menmen, det är ju precis sådana här bajsdagar som ska dödas med alla de färggladaste plaggen i garderoben! Igår hade jag orange klänning, lila strumpbyxor, grön kofta, blå jacka och röd halsduk. Heja färg! Vi borde fixa en manifestation. Färgglada kläder-dagen, en hyllning till humörhöjaren färg. Alla klär sig i sitt gladaste och fotar och delar med sig och inspirerar. 🙂

 4. Nagellacket är underbart. Var de länge sedan du köpte det?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...