Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Outfit x 2!

okt 12, 2014 | Kläder | 3 Kommentarer

Jag sa när jag var gravid att jag minsann INTE skulle bli en tightsmorsa som bara satt i tights och t-shirt med fett hår hela dagarna så fort jag fått barn.
Precis exakt en sådan mamma blev jag.
Orka klä på sig när man ändå får snor och dreggel på allting och vem hinner duscha. När barnet sover, sover jag också. Duscha är långt ner på min prioriteringslista.
MEN, för ett tag sa Emil till. Att nu är du faktiskt precis sådär du sa att du inte skulle bli.
Så jag har skärpt till mig, numera orkar jag duscha och klä på mig också för den delen (lite snor har väl ingen dött av) och jag känner mig faktiskt mycket gladare när jag slipper se ut som någon tagen direkt ur walking dead.
Så här kommer två bilder från gångna veckan:

rödgudrun

* Randig tröja, Gudrun Sjödén
* Röd kjol, Zara
* Skinnjacka, MQ
* Halsduk och skinnskor, Lager 157

leo

* Skjorta, halsduk och leopardshorts, JC
* Skor köpta i Köpenhamn

3 Kommentarer

  1. Jag gillade verkligen shortsen och jeansskjortan!

  2. Underbar kjol!

  3. Ramlade precis in på din blogg. Måste bara säga att jag avgudar dessa outfits, du är så bra på att skapa kreativa och roliga outfits! Blir sjukt inspirerad, och vi har samma stil du och jag 😉

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...