Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Pågående Porträtt!

apr 22, 2015 | Teckningar | 2 Kommentarer

Nu jobbar jag heltid i två veckor eftersom jag ändå inte får bära är det bättre att Emil är hemma med Knut.
Nu när jag är på jobbet mer än bara två dagar behöver jag inte hetsteckna så mycket utan har tid att teckna lite även för att det är roligt.
Det här är det jag jobbar på just nu, ett stort porträtt på Niklas Lundqvist.
Jag tecknar överlag väldigt få män men egentligen tycker jag att det är så himla roligt, speciellt att få teckna små skäggstrån.
Jag borde kanske teckna en hel kavalkad av vackra män? Ja, det borde jag. Tipsa gärna om ni har någon tjusig karl på lut.

För en gångs skulle tecknar jag inte med promarker utan med mina nya färgpennor Polychronos. De första bilderna jag gjorde med dom tyckte jag blev sådär men nu börjar jag få kläm på det och ser potentialen i de här pennorna.
Såhär ser iallafall porträttet ut just nu, work in progress så att säga:

CCI20150422

2 Kommentarer

  1. Den här bilden föreställer min pojkvän utanför Taj Mahal i Indien. Han är egentligen ganska olik sig här (…eftersom han odlat en mycket speciell mustasch resan till ära, haha) men jag älskar den just för att alla indier som var där för att kolla på underverket var mer intresserad av denna blonda, långa exotiska sak med en mustasch som tydligen påminde om någon indisk fredskämpe. Gäng efter gäng kom och frågade om de fick vara med på bild tillsammans med honom, så min uppgift för dagen blev att låna kameror av folk och leka fotograf. Vore fantastiskt kul om du ville teckna honom!

    Bilden på Jimmy: https://www.flickr.com/photos/63383570@N05/9401374199/

    Bilder på män som ville fota honom: https://www.flickr.com/photos/63383570@N05/9401352571/ och https://www.flickr.com/photos/63383570@N05/9404108414/

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...