Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 23, 2008 | Teckningar | 5 Kommentarer


Här kommer en ny teckning, jag är inte så nöjd med den men jag måste ju visa er någonting så ni inte dör av uttråkning!

5 Kommentarer

  1. Jätte fin! 🙂 du har talang!

  2. jag älskar verkligen ögonen. Det var nått speciellt med de, som bara fick mig att vilja sitta och titta 😀

  3. Jättefint tecknat!

  4. Hm? Gillar du inte denna? Jag fastnade direkt för den, det är sug i den blicken 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...