Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 1, 2008 | Teckningar | 10 Kommentarer


Längesen nu, men here we go again!

10 Kommentarer

 1. Du är så fruktansvärt duktig på att teckna! Jag önskar jag hade lika bra talang som du.

  /Maria

  http://artbymaria.bloggagratis.se/

 2. Otroligt fint tecknad!

  Ha en trevlig kväll.

 3. Du är verkligen superduktig och du verkar som en helmysig människa som man önskar att man fick var vän med. Jag blir så härligt glad av att läsa din blogg!

  Kram

 4. Kul bild. Du har fångat ögat riktigt snyggt!

 5. jag dör lite varje gång när jag ser en bild som du har målat. dom är alltid så fina.

 6. Du är otroligt duktig på att rita!

 7. hur mkt kostar de att få en teckning gjord?

  svara gärna på min blogg: meisjalil.blogg.se

 8. Grym hand du har. Jag målar mycket men har inte provat tuschpennor, det ser kul ut. De e verkligen superfina konstverk du gör

 9. Du är otroligt begåvad!

  /sandra

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...