Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

dec 1, 2010 | Teckningar


Tänk att det, långt upp i Norrland, sitter en människa som är precis som jag!
Jag har aldrig träffat henne, aldrig hört hur hon låter (jag hoppas på grov dialekt), men ändå är det henne jag mailar om det händer nått roligt, eller om jag blir fly förbannat eller något annat sådär vardagligt.
På många sätt är vi inte ett dugg lika, om man läser bloggarna så kan man nog tro att vi är helt olika till och med. Men när man läser våra mail, så inser man att vi skulle antagligen vara bästa vänner om vi bara bott lite närmare.
Hon förstår hur det är att vilja någonting så mycket så fingrarna krullar ihop sig, hur det känns när någon säger något elakt, hur fint det är när man äntligen får det där uppdraget man hoppas på och hur skönt det kan vara att bara få vara ifred.
Ibland kan jag känna att det inte spelar någon roll vad någon tycker, för jag vet att jag har UNDERBARA Clara där i ryggen som knuffar på.
Och det är det enda som behövs just nu.

0 kommentarer

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...