Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 15, 2008 | Teckningar | 8 Kommentarer


Ville göra en enkel teckning och har testat mycket helkropp på sista tiden. Tycker den blev fin och höstig. Fina Anna på bilden.

8 Kommentarer

 1. Man bara njuter av att kolla in dina teckningar, så fina. Har själv börjat med tuschpennor, men har inte riktigt fått kläm på det.
  Hälsningar
  /Nadja

 2. Gillar din stil. Grymt.

 3. Vad kul att det går så bra för dig anna…
  Kul med lite höst nu tycker jag…
  Jag kollar på den fina bilden du ritade till oss varje dag, så kul att man hittade dig 🙂

 4. Kan känna igen mig i det där. Man glömmer bort det där enkla mitt i alla annat man håller på med. Fast så är det oftat svårtast att hålla något enkelt, men du lyckas med elegans varenda gång. Fin bild, känns som att hon rör på sig.

 5. Du är så duktig! Lika kul att ’ställa upp som modell’ varje ggn 🙂

 6. Sjukt Snyggt!
  Hoppas det är okej om jag länkar dig i bloggen min?

  take care! Emma

 7. Hej Anna!
  Jag har suttit och bläddrat igenom vartenda sida på din blogg nu. jag är så sjukt imponerad, bara sitter och gapar. du är verkligen ENORMT duktig, jag är nog inte den första som säger det men, wow, du är fan sjukt duktig på att rita och tecka och måla av och allt.
  varmaste hälsningar från emmy

 8. WOW!!!

  Elsker tegningen dine!! Du er super dyktig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...