Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 16, 2008 | Teckningar | 11 Kommentarer


En av mina absoluta favoritbloggerskor thatshot.blogg.se fick bli dagen porträtt idag.

11 Kommentarer

 1. Vad duktig du är, läckra bilder du ritar!!!!!!!!!

 2. du är verkligen grymt duktig!

 3. Du är grymt duktig, jag är verkligen imponerad!

 4. Hej. Jag tycker det är sorgligt på något sätt att du ofta porträtterar modebloggerskor. Att du som är extremt skicklig och creddad målar av dem, är ett sätt att hälla vatten på deras kvarnar och boosta upp deras redan så jävla uppblåsta egon.

 5. Extremt snyggt!

  s.a: förstår inte alls din kritik mot att måla av andra bloggare, det är väl supersmart för då upptäcker ju så många fler Annas talang! Det var tex så jag hittade hit. Och att hon skulle ”boosta upp deras redan så jävla uppblåsta egon”, ojoj här drar vi alla över en kam!
  Jag skulle själv bli jätteglad om Anna ville porträttera mej någon gång och önskar henne all lycka i sin framtida karriär!

 6. Håller med Mia. Jag hittade hit via ett porträtt från en blogg och fortsätter titta in titt som tätt. Så i mina ögon är det ett supersmart sätt att visa upp sig och expandera.

  Supersnyggt anna!

 7. Du ritar så underbart ! :>

 8. Vilka fantastiska illustrationer! De ser så levande ut, precis som om du har fångat dem på ett riktigt bra foto. Hittade hit genom Kling idag, trist att jag inte hittat dig tidigare men idag kommer du säkert på hundratals kommentarer genom henne.

 9. tusen tack! glömde skicka ett e-mail och tacka, sorry! kram

 10. Du borde måla av mig och skicka kopian över MSN/HOTMAIL så jag kan hänga upp den på min vägg! Hör av dig!

 11. dina porträtt är så klockrena, riktigt riktigt snygga. jag skulle lätt kunna ha ett som min header, hade varit underbart

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...