Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 21, 2012 | Teckningar | 2 Kommentarer

 

En katt har letat sig in bland hermelinerna!

Dvs, jag har målat en akvarell. Jag målar aldrig akvarell. Tycker det är för svårt, för segt och för ”akvarelltant-som-målar-bohusklippor-igt”.
Men jag köpte akvarellpennor när jag var i Ullared och nu motbevisar jag mig själv och erkänner att jag tycker det är skitkul!

Dock är det grymt svårt att göra dom rättvisa i scannern. Massor med ljusa nyanser försvinner, men den ser iallafall ungefär ut såhär. Modeller är alltid lika urtjusiga Emily!

2 Kommentarer

  1. Fina ögon!

  2. Är den här bilden till salu?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...