Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

feb 29, 2012 | Huset, Teckningar | 3 Kommentarer

Mellan varven av tapet, färg och uppackning av lådor, hinner jag faktiskt med att jobba lite också.

Den här bilden gjorde jag igår, av urtjusiga Mia som jag mötte på eventet jag var på i Stockholm för ett tag sen.

Jag har dessutom laddat kameran med en hög nya renoveringsbilder. Min bästa kompis ringde igår och frågade hur faaaan vi lyckats hinna så långt redan. Svaret är enkelt:
– Vi planerade allt in i minsta detalj så vi redan visste vad vi ville ha när vi flyttade in (var där tre gånger innan vi fick flytta in och mätte och planerade. Sen ritade jag otaliga skisser på hur det skulle se ut)
– Vi har väldigt liknande smak, båda vill ha mycket färg och knäppa detaljer
– Vi är båda två ganska händiga så man vet att det man ber den andra göra blir ordentligt gjort så man slipper gå och ”vaka” över den andra. Det dödar ju vilken kreativitet som helst!
– Vi jobbar ihop. Målar vi om garderoben, målar båda om garderoben från varsitt håll och möts på mitten. Då blir det snabbt gjort.
– Vi bara kör på! Vad är det värsta som kan hända? Blir det fult är det väl bara att göra om, inte värre än så!

Sen ett tips också, att ni fortfarande kan köpa min kalender för 200 kr inklusive frakt!
Bara att maila till ilebykalender@hotmail.se

3 Kommentarer

 1. Hej Anna!

  Vill bara säga att Gud så jäkla duktig du är! Har följt din blogg ett tag nu och blivit inspirerad att starta en egen, har du några tips? ex uppläggning av egna bilder osv. Jag är kreativ och tanken är att lägga upp mina ”verk”.

  Tjingeling Beccy

 2. Hej!

  kul att ha hittat hit! så fint du har det! jag är också illustratör lite grand men i startgroparna. Lite självlärd och lite konstskola… och undrar lite… vad har du för scanner? måste köpa en! och vad har du för utbildning och i vilken program redigerar du mest?

  kram och tack och hej!
  ellen

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...