Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 5, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 4 Kommentarer

Jag hade noll inspiration, letade igenom min inspirationsmapp och hittade en bild på Nanna. Sagt och gjort, det fick bli dagens porträtt!

Det här med att bo på landet känns som en ganska stor omställning från att bo i stan.
Idag till exempel, har jag svart kostym på mig men vantar fulla med träflisor från att ha burit in två megalass med ved.
Mitt hår är nyblekt men luktar ständigt eld eftersom man måste gå ut och elda i pannan med jämna mellanrum (och det har visat sig att jag är the firemaster som får fjutt på det mesta!)
Jag stiger upp klockan sex på morgonen för att kunna åka med Emil till jobbet, fast jag egentligen börjar när jag vill.
Jag har börjat förstå tjusningen med raggsockor och innetofflor, gamla hus har ständigt kalla, knarrande golv. (nu gäller det baa att lära sig sticka just raggsockor också)

I helgen var jag och Emil och vårt gäng i Halmstad, då en av oss passerat trettio-strecket. Detta firades med femkamp (laserdome, sumobrottning, boxning med superstora handskar, mänskligt fotbollspel och den där elektiska tjuren.
Idag har jag ont i varje liten del av kroppen, delar jag inte ens visste att jag hade. Men roligt var det!

Jag glömde kameran hemma idag, men återkommer med bilder från helgen imorgon. Jag utlovar även en viss nakenchock från min sida….

4 Kommentarer

  1. Hahaha, låter som en underbar helg! Kul att ha såna festliga kompisar 🙂
    Förresten så slutar fortfarande internet att fungera och allt krånglar när jag går in på din blogg, men jag har börjat lära mig att vänta ut det för ditt bloggande vill jag inte missa! Ha en bra dag!

  2. Jättefint porträtt! Du har verkligen en härlig illustrations-stil! 🙂

  3. Om du tycker det är segt att sticka så finns det något som heter Loom knitting eller att påta. En raggsocka tar en halv filmkväll! http://loomknittingblog.blogspot.com/

  4. Vad hette stället ni var på och gjorde femkampen?

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...