Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 12, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 11 Kommentarer

På måndag nästa vecka ska jag åka till Borås och träffa Clara!

Det känns fint på alla sätt och vis, tänk att man kan få vänner genom bloggar! Att det finns människor man ”känner” fast man aldrig mött dom, den är ju hur fint som helst!
Jag har Clara att tacka för mycket, peppande mail, länkar och lyssnande öron när det går trögt.
Sånt är värt otroligt mycket, oavsett om man ses eller inte.

Men nu är det iallafall på tiden att vi ses på riktigt, sen ska jag om möjligt tjata ÄNNU mer om allt alldeles UNDERBARA Clara gör!

Jag testade nått nytt den här gången, och försökte teckna så det såg ut som ett gammalt colorerat foto. Vet inte om jag lyckades särskilt bra, men prova måste man ju få göra!

11 Kommentarer

 1. Hur porträttlikt och fint som helst!

 2. Superfint Anna!

 3. Hej Anna! Jag försöker förgäves prenumerera på din blogg med Google Reader men det fungerar inte! Av någon anledningen börjar jag istället prenumerera på kommentarerna. Förstår inte varför! Vet du? Inte för att det är sådär jättejobbigt att gå in ”manuellt” och kolla om du uppdaterat men det vore fint att ha din blogg tillsammans med de andra jag läser. Kram!

  • Samma för mig!

   • Och för mig!

  • Jag hade samma problem men hittade en lösning. Det går att prenumerera med Google reader om man skriver annaritar.com/rss i adressfältet. Då kommer man till ”prenumerationssidan”.

 4. Jag har också problem med din RSS feed! 🙁

 5. Superfint!

  Här har man undrat över varför du inte uppdaterar, och så har du flyttat 😉 Nu ska jag ta och läsa igen på allt jag missat. Älskar din blogg<3

 6. Fint! 🙂
  Jag har nu i över en veckas tid trott du slutat blogga! Upptäckte nyss att jag var inne på din gamla bloggadress!! HAHAHA. Lättnad. 😀

 7. Jamen hallå! Man måste ju posta ett inlägg om att man flyttat! Trodde du kanske hade slutat blogga. :/ Tur att jag har hittat hit nu, har säkert massor att läsa ikapp.. 🙂

 8. Åh vad trevligt att hitta hit. Det var himla länge sedan jag läste bloggar nu, och skrev för den delen. men efter att ha bläddrat lite ser jag ditt hus. Blev det drömhuset? Det ser ju verkligen ut som en dröm. Det är när man sitter i sin trånga etta som kostar alldeles för mycket och ser ditt hus som man undrar om man är riktigt klok i sitt lilla huvud. Det ör ju som dig man ska bo!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...