Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 15, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Att gå upp klockan sex på morgonen och vara på jobbet redan vid sju känns fortfarande väldigt ovant. Fast lite skönt, man får mycket gjort innan klockan ens hunnit bli tio.

Idag ska jag beställa nya pennor, jag använde det sista till det här porträttet på Emily.
Hon är min favorit just nu, finns ingen som är lika rolig att teckna som hon!
Så därför får ni stå ut med ännu ett Emilyporträtt, men det överlever ni nog.

5 Kommentarer

  1. Jag dör så fint! Emily när hon har bästa frisyren, kan det bli bättre?

  2. Du är så himlans duktig. så fin.

  3. Visst överlever vi det 🙂 Det här porträttet är ju alldeles underbart. Även bakgrunden bidrar starkt till att helheten blir så fin.

  4. Det där kallar jag en perfekt profil!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Svep mig i pasteller är du snäll. | Emily - [...] lediga dag på jag vet inte hur länge. Peppen! Och hur ljuvligt är det inte att vakna upp till…

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...