Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 22, 2012 | Hår, Teckningar | 8 Kommentarer

Gick in på Angelica Blick´s blogg och blev alldeles kär i hennes färgade hårtoppar! Så skulle jag också vilja ha, fast jag känner mig en smula för gammal för det (vet att åldern inte sitter i hårtopparna, men ändå….ni förstår)
Sen när jag såg att det var gjort med hårmascara blev jag extra förtjust. Jag har sett att hårmascarorna gjort comeback och jag har tittat snett och undrat vem som kommer gå på det (jag har mycket olustiga minnen från hårmascarornas förra glansperiod! Uäck!) men det här var ju urtjusigt!
Iallafall blev jag så till mig att jag var tvungen att teckna det och lämpligt nog har jag fått en hel förpackning med ljuvliga torrpasteller av Linn!

 

8 Kommentarer

 1. Vilket underbart porträtt! Fantastiskt fint!

 2. Jag har också lite sådär olustiga minnen av hårmascaror… men hon klädde väldigt bra i färgglada toppar.

  Jättefint porträtt!

 3. Fint porträtt Anna!

 4. Vilken otrolig fin bild! Jag har följt din blogg länge, det här porträttet får bli en av mina personliga favoriter. Förutom till exempel Tove Jansson-bilden och en oljemålning du visade för länge sedan som jag tror föreställde dig själv. Keep up the good work! Och grattis till huset, det ser fantastiskt härligt ut!

 5. Hej Anna! tack för en underbar blogg! 😀
  Jag går andra året estet konst och vi håller just nu på att göra gigantiska renässans porträtt. Skulle verkligen verkligen behöva tips på hur man gör porträtt. Är verklien helt lost in space när det kommer till porträtt, behöver lite tips på hur man börjar och hur man vet vad som utmärker ens eget ansikte. Tycker det är fruktansvärt svårt att göra självporträtt och behöver verkligen verkligen tips! skulle vara ytterst tacksam för några enkla tips! 😀 tack på förhand!

 6. Vad vackert. Jag gillar att du använde torrpasteller, i stället för promakers.

 7. Det där var verkligen ett vackert porträtt! Älskar det!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...