Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

mar 23, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 8 Kommentarer

Det är så himla varmt nu att man måste ha fönstret öppet på kontoret! Det måste väl vara ett tydligt vårtecken?

Jag sitter här och magen knorrar så det hörs över hela storgatsbacken! Att vara på jobbet så tidigt som jag är (lite innan sju) och inte äta frukost gör att man blir vrålhungrig långt innan det egentligen är dags för lunch!
Jag vet, jag vet, man MÅSTE äta frukost. Men att behöva äta en smörgås när jag vaknar känns som att behöva bestiga Mount Everest ungefär.
Jag har provat allt, smoothie, fil, banan, smörgås, ägg. Men inget går ner.
Hade jag varit en organierad människa hade jag haft frukost med mig till jobbet men jag har fullt upp med att försöka hinna hit själv. Frukost kommer långt ner på min att-göra-lista på morgonen.
Så nu sitter jag här och hoppas att sushirestaurangen ska öppna snart så jag kan springa dit!

Dagens porträtt är iallafall en bild på bästa Sandra! Förlagan till den här bilden har legat en evighet i min inspirationsmapp men nu fick jag äntligen tid och lust at teckna den.
Jag försökte färglägga lite enklare än jag brukar och inte överskugga den.

8 Kommentarer

  1. Nu har jag suttit och tittat runt på din blogg bra länge, dina teckningar är så fantastiska! Vad duktig du är! Du har verkligen inspirerat mig, nu måste jag köpa ett gäng pennor och testa att måla med dem!

  2. Men du! Har du tillgång till kyl på jobbet? Isåfall vore det väl en jättebra idé att då och då handla dit lite bröd, smör, något gott pålägg så att du kan ta dig en macka när magen börjar skrika?! Annars finns säker små billiga kylar att köpa begagnat. Att gå hungrig är något av det värsta jag vet. Jättefint porträtt för övrigt!

  3. Ett tips är att förbereda frukost dagen innan, bre en macka eller göra en smoothie och så en frukt eller ägg. Lägg allt i en liten påse och låt stå i kylskåpet 🙂 Sätt en lapp på dörren så du inte glömmer. Så brukar jag göra när jag måste gå hemifrån vid sex, äter hellre frukost på tåget då. Att äta när man inte är hungrig är hopplöst men det är det att sitta hungrig också 🙂

  4. Underbar teckning! Tecknar du med pennor och färger eller använder du ritplatta?

  5. Alltså du är så sjukt bra på att få en jämn ton. Jag har så svårt att hitta någon bra teknik för det. Sedan använder du så vackra färgkombinationer 🙂 Jag älskar dina porträtt. Ska önska mig ett snart jag kan.

  6. Avokado! Ät en halv avokado, bra fett och du får bort den värsta hungern och kan äta en balanserad frukost när du blir mer sugen. Så säger hon som är noga med frukosten för att orka träna och hänga med bebis hela dagen lång!

  7. Undrar bara om du funderat på att erbjuda dig som jourhem för något lokalt katthem nu när ni bor så bra? De brukar få in massor av kattmammor med ungar under våren som behöver ett hem. Läste att du hade en honkatt som inte var kastrerad och hoppades på kattungar?

  8. Jag har precis hittat hit och nu har jag blivit förälskad i dina fina teckningar så nu tänker jag stanna här, Så de så 😉

    Stor kram

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...