Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 4, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

Nu är det sol ute och de har byggt upp uteserveringarna i stan. Det innebär att det snart är dags för årets första uteserveringsöl!
Det är ett mycket tydligt sommartecken!

När min vän Matilda bodde i stan hade man aldrig problem att hitta någon att dricka öl med, hon var alltid på!
Därför fick hon dricka öl på den här teckningen, nu har det varit så många kaffeflickor i bloggen att en ölhävarbrud var på sin plats!

4 Kommentarer

  1. Åh. Ölhävarbrudar!

  2. Snyggt! Det behövs fler ölhävarbrudar! 🙂

  3. Söt tjej! Man blir ju nästan sugen på öl… jag som inte ens dricker öl.

    Och det här kommer låta konstigt, men jag älskar hur du har skuggat runt ögonen, speciellt att du lämnat vitt vid den inre ögonvrån. =)

  4. Ölhävarkvinnor 4 the win! ^ ^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...