Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 18, 2008 | Teckningar | 7 Kommentarer


Idag är dagens porträtt speciellt då modellen är min allra bästa kompis sen urminnes tdier, Rebecca!
Tack för att du finns och att du gör det lie lättare att vara jag varje dag.

7 Kommentarer

 1. Du är utmanad darling! Gå in på min blogg & kika! KÖSS

 2. hihi, såg direkt att det var hon! 🙂
  fin sminkning du fått till!
  nä, nu drar jag och bror din snart till itaaaalia! ååh, längtar! bara den här jädra förkylningen kan lägga ner snart så är allt fulländat!
  hoppas allt ordnade sig tillslut med det vi pratade på telefonen om!
  kramkram!!

 3. alla dina porträtt brukar vara vansinnigt bra men det här var exceptionellt!ögonen riktigt lyser.

 4. Wow vilken underbar blogg! Här tänker jag bosätta mig om morgnarna 🙂

 5. Snyggt, du har verkligen talang 🙂

 6. Det syntes verkligen att det var Rebecca!! =) Du fångar väldigt mycket i en bild.. Grymt bra!!

 7. Hej! Jag måste bara tacka dig!!! Du har inspirerat mig till att teckna igen… Tycker dina teckningar är grymma. Sprang och köpte massa Promarkers och block och har suttit hela dagen.
  Känner mig salig.

  Tack och keep up the good work 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...