Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 17, 2012 | Teckningar | 4 Kommentarer

 

Här kommer det vinnande bidraget i färgmanifestationens vinst!

Nämligen en teckning av moi!

Varsågod Sabine, maila din adress så kommer porträttet på posten!

 

Nu, ska jag iväg och boka en utlandssemester!
Det tycker jag att jag är värd, min sista resa med bara tjejerna innan det är dags att bli fru på riktigt!

4 Kommentarer

  1. Ååååh! Fantastisk!

  2. Snyggt porträtt! Blir avis, men jag är nog den minst färgglada personen här, så får nog inte uttala mig just idag 😛

  3. Åh vad härligt med resa! Just nu känns det som en dröm, med en deci nysnö på marken… Fin bild också!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...