Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 18, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

Senaste tiden har jag haft fullt upp med jobb, fast mest sånt jobb som inte kan visas på bloggen riktigt än.
Detta har gjort att jag knappt haft tid att teckna något bara för min skull på evigheter känns det som.
Så nu stängde jag dörren till kontoret, satte på min bästa målar-lista på spotify och tecknade. Bara för mig.

Det här är resultatet av det. Bästa, bästa Emily fick vara modell som nästan alltid när jag får bestämma själv.

 

 

Nu, åter till det riktiga jobbet som inte är fy skam det heller.

6 Kommentarer

 1. Riktigt fin! Tror faktiskt att jag tycker att det är den bästa. Det blev i alla fall min personliga favorit! 🙂
  Känner igen det där med att gärna börja med annat, även om illustrationsprojektet man har är kul så vill man ju blanda med lite eget.

 2. Åh, kan vi inte få ta del av den låtlistan!?

 3. Åh vad fint! Jag blir lika imponerad varje gång.

 4. WOW!! Den är helt sjukt snygg och kul med annorlunda komposition=)

 5. Superfint! Älskar att hon har en pipa ^ ^

  En fråga som jag funderat på ett tag, nämligen: Använder du vitfärg för att hä dit ”blänket” efter åt eller markerar du innan och sedan färglägger och lämnar vitt på dom ställerna. För enligt mig så ser det ut som att du här dit vitfärg efter åt.

  vilket som så är det snyggt iaf !!

 6. Supersnygg! Tror som en annan skrivit, att det är den bästa teckning du gjort!
  Gör fler i den stilen!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...