Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 20, 2012 | Teckningar | 8 Kommentarer

Idag fyller underbara Clara år och om jag hade bott lite närmare hade jag gått dit med en hög med hönor under armen.
Men nu gör jag ju tyvärr inte det, så istället kommer här ett lass med cyberspacehönor! Grattis på födelsedagen!

8 Kommentarer

 1. Så läckert! Dessa hönor är nog lite lättare att ta hand om!

 2. Åh va fin!!

 3. Det är superfin!

 4. Jättesnyggt!
  Tack för en bra blogg, den lyser upp mina dagar!

 5. Tuppenfin teckning! Hönsmamma? 🙂

 6. Jättefin! Är den till salu? Vad kostar den om man skulle vilja köpa?

 7. Vilket härligt och kul porträtt!

 8. Vilket kreativt porträtt!

  tack för en bra och underhållande blogg.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...