Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 23, 2012 | Teckningar | 3 Kommentarer

Här kommer porträttet av den andra vinnaren i färgmanifestationen, Petra (som för övrigt har en väldigt tjusig blogg!)

Eftersom förlagan var så pass oskarp så fick porträttet bli lite mer fritt det också. Ibland kan det faktiskt vara en fördel (om man inte vill att det ska vara exakt precis på pricken likt vill säga)

Idag känner jag mig som en zombie, helgens bravader sitter fortfarande i känns det som (vi badade badtunna i flera timmar och min hud är fortfarande som ett russin)
Sen tänkte jag ta tag i min träning igen idag men hittade inte mitt medlemskort så det får bli imorgon (pjuuuh, skönt)

Annars ska jag kavla upp ärmarna och teckna beställningar idag. Måndagar och tisdagar är beställnings-tecknar-dagarna.

3 Kommentarer

  1. Men vad snyggt! Jag gillar när du går lite utanför din ”vanliga” stil. 🙂

  2. Jättesnyggt! Jag håller med ovanstående. Fint när det inte är helt ”perfekt”. Jag gillar lite ruffa linjer. Fin vecka! /Sofie

  3. Och jag är lika stolt som tuppen i Claras hår! Så himla fint (igen) Tack!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...