Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

apr 26, 2012 | Bröllop, Teckningar | 13 Kommentarer

Igår stannade jag hemma från jobbet, satte på mig mina bästa myskläder och plockade fram alla färgglada tuschpennor.
Sen skrev jag långa listor om bröllopet, vem som gör vad, vad vi måste komma ihåg och vad som måste göras.
Jag älskar listor och jag älskar att få bocka av och speciellt om alltihop är skrivet i färg.

Sen spenderade jag resten av kvällen med att ligga i sängen och stirra i taket över hur HISKELIGT mycket det är att göra!
Jag visste att ett bröllop krävde mycket jobb, jag visste bara inte att det krävde SÅHÄR mycket jobb!
Dessutom har jag svårt att delegera ut uppgifter på andra, så just nu sköter jag allting själv och det börjar bli övermäktigt.

Imorgon tar jag en dag ledigt igen och åker till Jönköping och fixar lite till, så jag kan få bocka av lite mer på listan och förhoppningsvis kunna sova lite bättre sen.

Nu är det bara tre månader kvar!

Dagens porträtt är inspirerat av allra bästa Amelie och är det någonting som kan lugna mig, ,så är det den filmen.

13 Kommentarer

 1. Åh min favorit film! Jag lyssnar nog dagligen på soundtracket. Hämtad skivan på spotify vettja! Den kan jag varmt rekomendera. Jättefint porträtt. Ha det! /Sofie

 2. Så vackert, det ser så enkelt ut och ändå inte liksom. Jag gillar också listor och sitta och kryssa, och färgpenns-listor är härliga 🙂

 3. Åh kan du inte svara på 11 frågor-utmaningen?! Tycker listor/snabbafrågor är typ det bästa som finns! (och utmana mig sen vettja!)
  Kram!

  /Sanna K

 4. säljer du så köper jag. absolut helt fantastisk!

 5. Alltså du ritar så bra alltid men denna bild är bland det finaste jag ngnsin har sett, Älskar filmen!

 6. Åh hade jag bott närmare hade du kunnat få lasta över lite uppgifter på mig. Sånt där är typ något utav det roligaste jag vet (bra att jag precis fick ett samtal om ett plåtningsjobb där jag ska ägna en hel dag åt att hitta märklig rekvisita. Bästa grejen att klura ut var man hittar knasiga props!). När min fina Fanny gifte sig satt vi i timtal och gjorde pyssliga dekorationer och knäppa små saker att pynta med! woop

  • Ja men pysslingsbiten är ju det roliga, men att boka in mat och sovplatser, att lokalerna ska städas och att det ska finnas kaffefilter på plats och hindersprövningspapper och efternamnsändrande och fan och hans moster, det är ju DET som är det jobbiga! Pysslet är en fis i rymden av ett bröllop, men ack en så rolig fis!

 7. haha, skojigt att när precis jag läste det här inlägget kom en låt upp på spellistan från självaste filmen! Undrar vad det här betyder? 😀

 8. Trodde det var Carina Berg! Asfin i vilket fall som helst.

 9. Får kanske införskaffa en ny laddning färgpennor innan jag tar itu med att sätta ihop listan över vad som måste göras innan jag gifter mig! Herregud vilken apparat det känns som… Dagens nya upptäckt, hindersprövningen måste ske i person om en partner inte är svensk medborgare… Antar att vi får inställa oss på skattekontoret i mellandagarna då. 🙂

 10. Så himla fint! Superläckert med notbladet i bakgrunden, Så duktig du är! mvh Pernilla

 11. Du ritar så fruktansvärt bra. Jag älskar dina teckningar och din stil. Du inspirerar verkligen mig. Jag hoppas jag får gå i Värnamo i höst, och det var ju på din blogg jag hittade skolan, så ett tack ska du ha 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...