Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 14, 2012 | Teckningar | 11 Kommentarer

Igår fick jag ett sms från Clara där det stod att hon gillade den nya stilen jag börjat teckna med.
Jag tog det som en hint och här kommer ett alldeles färskt Clara-porträtt!

Om ni mot förmodan har missat det, så är Clara en av de jag allra helst tecknar. Här kommer en hel hög med Claror jag gjort genom åren:

11 Kommentarer

 1. Stilen på bilden längst ner påminner så himla mycket om Modesty Blaise! Vackert!

 2. clara med fågeln var nog min favorit!

 3. Alla är fina, men vissa helt fantastiska! Gillar framför allt clara med talgoxen på axeln. Färgerna är så härliga.

  Hur lång tid tar det för dig att göra ett porträtt? Från hel vit papper till färdigt porträtt?

 4. Vilken stil du än väljer att teckna med så blir det magiskt fint! Den sista svart-vita skulle jag vilja ha förstorad MEGAstor i min framtida jättestora lägenhet 😉

 5. Värsta idol-inlägget, wohoo ^_^

 6. Jag instämmer helt med Clara. Älskar att alla får så färgglatt och fint hår; den senaste på Elsa är nog det bästa på år och dagar (även om jag såklart tycker allt du gör är fantastiskt)!

 7. Love your drawings! Very pretty 🙂

 8. Mina favoriter är 1,14,15 och 17. Himla fina! Jag älskar också den nya målarstilen.

  Kram!
  / Miialis

 9. Gud vad du är duktig Anna!!!!

 10. Hej!
  Alltså du, vilka fantastiska porträtt!
  Jag är helt tagen! Och den med talgoxen e så fin.
  FANTASTISKT!

 11. Vilken ära att ha blivit avritad så många gånger!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...