Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 15, 2012 | Teckningar | 6 Kommentarer

Vi börjar dagen med ett porträtt tycker jag!
Stiliga Ebba fick stå modell den här gången.
Kul att ni verkar gilla den nya tecknarstilen också! Så roligt, och extra bra för mig eftersom jag tycker det är välrdigt inspirerande att inte teckna likadant som alltid.

Idag ska jag äta affärslunch och pitcha en idé jag klurat lite på senaste tiden.
Hoppas han gillar den.

6 Kommentarer

  1. Gillar! Den är superläcker=)

  2. Snyggt! Jag gillar verkligen att man får en känsla av att du snabbt attackerat pappret och sen fått denna bild. Härligt ledig känsla!

  3. Riktigt nice!!! 😀

  4. du är ju GRYM!! x

  5. åh, du är ju så fantastiskt duktig!!!

  6. Du är så fruktansvärt duktig på att teckna, jag dör! Sån känsla. Du är typ min idol. Jag ritar en del och tycker att det är väldigt roligt, men blir sällan nöjd och vill utvecklas! Har du tränat väldigt mkt på att rita eller har du det bara naturligt?
    Som sagt, du är toppen!
    Hejs!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...