Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 16, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Idag ska jag fotograferas för ett tidningsomslag, det känns hemskt roligt och väldigt nervöst eftersom jag hastigt och lustigt fick göra mig i ordning imorse, men det blir nog bra ändå får vi hoppas!

Igår var jag på jobbmöte hela eftermiddagen, vi planerade och jag fick kläma på prover och välja färgkombinationer. Den bästa sortens möte med andra ord!
Vad det handlar om får ni såklart veta så fort det är klart!

Dagens porträtt, eller morgonens porträtt kanske, blev på urstjusiga Louise ! JAg älskar att teckna Louise, det känns som att teckna en ny variant av Marilyn Monroe och det är ta mig sjutton inte fy skam!

 

5 Kommentarer

  1. Alltså oh god, även om min konstnärsnerv i regel dras mot allt som är mörkt och svart och tungt och hemskt så tror jag fan att jag älskar allt du gör! Du är ljuset i min inspo-mapp!

  2. Jag gillar att du är mångsidig. Att du kan ändra ditt tecknarsätt och leverera något om du ser att marknaden söker. Jättesnyggt och proffsigt är det!

  3. Åh, hon är så vacker! Och ditt nya sätt att rita är såå grymt snyggt!

  4. Du är helt otroligt duktig och jag älskar att du varierar ditt tecknarsätt så pass mycket som du gör. Den ”vägen” du har valt nu är bara helt underbar, älskar ditt nya sätt att rita på. Så originellt och fint. Sluta aldrig att rita Anna!!

  5. GUD du målar ju helt SJUKT fint!! jag ritar mkt med blyerts men vafan va jag blev sjugen på att testa på dessa pennor!! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...