Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 23, 2012 | Teckningar | 2 Kommentarer

Idag har jag med mig en tjej på jobbet, som sitter här och tecknar och jag visar mina hemliga trix! Väldigt roligt med lite sällskap.

Dagens porträtt blir den här teckningen, inspirationen har jag fått från en bild på Anna, men vet inte om det nödvändigtvis är så likt henne, Men det är ju en värdslig sak.

Idag ska jag lära mig köra åkgräsklippare och nu mina vänner, är det bara två dagar kvar tills jag åker hem!

 

2 Kommentarer

  1. Åh vad glad man blev av den här teckningen! Älskar gult. Svinsnygg verkligen!

  2. Som en sol! Härligt.

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...