Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 24, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Jag har tecknat Miriam. För idag är det varmt som attans, jag har prickig klänning och kände att jag helt enkelt behövde teckna nåon som förstår tjusningen med en prickig klänning!

5 Kommentarer

  1. Jag har också en prickig klänning! 😉

  2. Jag har också prickig klänning idag! Jag förstår inte hur man inte kan förstå tjusningen med det! 🙂

  3. wow! så himla fin nu i sommarvärmen!

  4. Åh vackra miriam! Jag saknar hennes bloggande. Kul att hon dyker upp på andra ställen. Väldigt fint porträtt =)

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...