Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 28, 2012 | Teckningar | 7 Kommentarer

Vi avslutar med ett porträtt på Clara, innan jag går hem för dagen!

7 Kommentarer

  1. Du är ju så full med talang att det nästan är oförskämt! Jag titta på Clara varje dag i Maj på min fantastiska kalender. Tack för att du delar med dig av din gåva!

    • Jag håller med denna Klara! 🙂

  2. Hur hinner du med att rita andra porträtt när du ritar clara så ofta ^ ^

    • Haha Clara sitter i benmärgen, så hon går snabbt att teckna!

  3. Hej Anna, älskar din blogg! Skulle vara så roligt om du kunde göra ett porträtt av mig, eller gör du det på beställning? 🙂

    • Jag gör dom på beställning!

  4. Sjukt snygg tecknarstil du har anammat!! 🙂

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...