Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 29, 2012 | Inredning, Teckningar | 5 Kommentarer

Hej Karin, jag älskar dig!

Idag är det dagen då jag ska göra stylistjobbet och jag har packat ner alla mina bästa grejer i flyttlådor och nu ser min ateljé ut som ett flyttkaos.
Ska bli så himla roligt! Visar er så fort det är klart.

5 Kommentarer

  1. Fasen vilken bra teckning av Karin!!!!

  2. Alltså, älsket på denna (och på Karin, naturligtvis).
    Kan känna att tänderna borde vara där alltid. Eller åtminstone under dagtid och bland andra människor.
    Heja dig!

  3. Jag älskar det!!! Tack Anna!

  4. Underbart! Du är ju alltid bara så strålande duktig så man nästan svimmar!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...