Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

maj 31, 2012 | Allmänt, Teckningar | 3 Kommentarer

Vad roligt att så många av er var positiva till träningsgrejen! Då skriver jag absolut om det och om du inte vill läsa, så får du väl helt enkelt scrolla förbi de inläggen.

Idag är första dagen med nya schemat med mat och träning så jag får återkomma imorgon med hur första dagen gick.
Just nu känns det som jag ska spy, svimma eller gå i taket när som helst. Min kropp är helt i chock över det här stora, mycket ovana, matintaget som skett idag!

I vanliga fall äter jag igenting förrän klockan tolv, när det är dags för lunch (jag vet, det är förfärligt) och idag hade jag redan hunnit äta två gånger när klockan var tolv och det var dags för min lunch!
Inte konstigt att kroppen hoppar till.

Frukosten skrev jag ju om tidigare, mellanmålet var kesella light utblandat med funlight jordgubb. Sött som fan och väldigt svårätet, då det kändes som jag åt en halv ost typ.
Till lunch åt jag brytbönor och kycklingfilé, stekt i cocosfett, till det åt jag kokt broccoli och en sked äppelcidervinäger.

Innan jag går hem idag är planen att jag ska äta lite mer kesella, ta en shot linfröolja och äta en till omgång kyckling och bönor. Men vi får se hur det går med det.

Det hela ska toppas med ett träningspass och sen hem för mer mat. Herregud!

Som ni säkert förstår så är det här schemat ganska strikt och tufft uppbyggt, men det är för att få så snabba ch bra resultat som möjligt.
Tur att det bara är två månader, hade det varit ett halvår hade jag gett upp redan nu!

 

För att återgå till de gamla hederliga blogginläggen så är här dagens porträtt av Madelene Billman .
Hoppas ni gillar det!

 

Nu måste jag sitta blixt stilla en stund, för att inte trilla av stolen.

3 Kommentarer

  1. Alltså jag dör! Hur duktig är du inte!!?? Tack snälla fina du… Jag lånar bilden och bloggar om den om det är ok? Länkar självklart. Tack igen!!

  2. ÅH! Hur fint som helst! Jag vill också!
    Verkligen, riktigt härlig bild!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...