Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jun 7, 2012 | Teckningar | 3 Kommentarer

 

Det blev en snabbteckning av Linda. Alltid roligt att teckna dessa ”sminktjejer” då man får använda lite andra färger än i vanliga fall.

Idag har jag beställt morgongåvan jag ska ge till Emil dagen efter bröllopet, hoppas han blir glad!

För övrigt har jag börjat träna på morgonen istället för på eftermiddagen. Superskönt att ha det färdigt lagom tills folk börjar komma till jobbet på morgonen. Imorse var jag på 45 minuter spinning och var tillbaka på jobbet vid halv tio. En STOR fördel med att vara frilans, man kan anpassa sitt schema så man hinner med allt man vill.

Imorgon ska jag ju jobba på MQ så då har jag inte så stora valmöjligheter dock, men om jag är snabb hinner jag klämma in ett pass innan jag går dit på morgonen.
Det här schemat med ändrad kost och massa träning har verkligen redan gett resultat! Enligt mig syns det jättetydligt men nu börjar även andra se det och det är ju så himla roligt, efter bara en vecka!

3 Kommentarer

  1. snyggt porträtt! (som vanligt)
    blev lite stressad av det här med morgongåva till min blivande.. har en vecka på mig – är liksom inte ute i lika god tid som du! 😛

  2. Skitsnyggt helt enkelt! 🙂

  3. Så himla urbota mega världsbäst fint porträtt! Mer färg till folket. ^^

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...