Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

jul 10, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 3 Kommentarer

Imorse var jag uppe med tuppen och tio i sju infann jag mig hos frisören för att göra provhåret inför bröllopet. Dock visade det sig att min tid var klockan sju, på KVÄLLEN! Suck! Och jag som hade årtusendets skitigaste hår! Hon snabbtvättade mitt hår innan hennes kund kom och ikväll gör vi ett nytt försök.

 Den här veckan ska jag ju jobba på MQ och eftersom jag inte börjar förrän klockan tio fick jag snällt traska iväg till kontoret, i spöregnet.
Den här dagen börjar inte lovande. Inget paraply har jag heller, bara bröllopsparaplyet så jag får väl inviga det då, och se om det håller för störtskurar.

Nu när jag fick lite tid över, hann jag teckna en nytt porträtt. På fröken Dahl och hennes Artie!

3 Kommentarer

  1. Som vanligt jättefint tecknat!
    Ville bara tipsa dig om dagens sommarpratare, som är Gudrun Sjödén. Jag kommer ihåg att du skrev om henne någon gång och tänkte att du kanske skulle vara intresserad…
    Dagen kan bara bli bättre nu!

    /Anna (annaback.blogspot.com)

  2. segt! Men supersnyggt porträtt=)

  3. Fina, fina Emily. Och du är som vanligt bäst Anna!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...