Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 8, 2012 | Hår, Teckningar | 12 Kommentarer

För att inte drunkna alldeles i bröllopsyran så tecknade jag ett porträtt, på fina fröken Silversaga.

Sen klurar jag som sjutton på det här med att klippa av sig håret.
Jag har inte haft såhär långt hår på evigheters evighet, men samtidigt förstår jag inte riktigt vitsen med att ha långt hår som bara hänger, trasslar sig och är allmänt slitet när man istället kan ha en frisyr. 

Jag vet inte riktigt hur vågad jag ska vara, om jag ens SKA klippa av det. Men jag behöver era råd, vad tycker ni?
Jag trivdes väldigt bra i kort när jag väl hade det, men jag vet inte, man kan ju aldrig riktigt bestämma sig som ni säkert vet.

Vill bara inte se ut som ”nu-har-hon-gift-sig-och-skaffar-kort-lättskött-frisyr-och-tio-ungar” i håret!

Help me! Tanken är att det ska passa till blommig klänning, tatueringar och ibland till flanellskjorta. Några tips?

 

12 Kommentarer

 1. Åå, är också jättejättesugen på att klippa kort men jag har lockigt så jag har liksom aldrig riktigt vågat…. Så som Michelle Williams har på den där bilden är ju superfint!! Skulle säkert passa dig också 🙂

  • Lockigt och kort är ju snyggaste kombon! Titta bara på Carrie i sex and the city när hon har kort! Gör´t bara!

 2. Klipp dig, det växer alltid ut igen. Under flera år har jag låtit mitt växa ut för att sedan låta min frisör klippa av det. Förra sommaren rakade kort kort på sidorna och hade långt uppe i, älskade det men tröttnade. Nu har jag någon form av kortklippt med utväxt… 😛 Det är på g att växa ut igen, antagligen för att sedan klippas av… igen.. Testa du också! 🙂 Ingen kommer koppla det till att du-precis-gift-dig-och-ska-kunna-sköta-det-lätt-för-att-du-ska-skaffa-tio-ungar! 😉

 3. Jag tror du skulle vara helt smashing i den frisyren som Michelle Williams har! Sen måste jag bara säga att ÅH vilket fantastiskt bröllop ni verkar ha haft. GRATTIS!

 4. Michelle Williams frisyr var skitsnygg, den tror jag skulle bli snygg på dig. Annars snor jag den – har också funderat på att klippa av håret är så gudars trött på att det klibbar sig i nac ken när det är varmt!

 5. Nåt som bild 1-2 & 4. Suveränt fint!

 6. Frisyren på bilden 1 och 2 kommer du vara skitsnygg i. Du är så himla söt!
  Puss

 7. Du skulle passa såå bra i första frisyren! Go for it!

 8. Tro det eller ej, men att googla på ”Posh Spice short hair” är näst intill det bästa man kan göra när man vill klippa kort. Inspiration kan man iallafall få!

 9. Agyness eller Michelle!
  Du skulle vara superfin i någon av dem!
  Men behåll den lite mörkare färgen som jag tycker att du är så fin i.

  • PS. Rakat på sidan känns lite done eller?

 10. den första!!! men behöver inte vara riktigt så rakad på sidan. jag är helt och hållet med på hur du menar, den vidriga nybliven-mamma-frisyren, åh herregud rädda mig!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...