Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

sep 23, 2008 | Teckningar | 5 Kommentarer


HOLY CRAP! Här kommer man hem från tre dagar i Varberg och möts av en hel hög kommentarer! Wiho. Sånt bemötande skulle man få varje dag.

Dagens porträtt är en snabbskiss med fina fina Udo som modell. Gjord en minut innan jag somnade.
Helgen va fin men idag sträckte jag ryggen på jobbet så jag höll på att börja gråta för att det gjorde så ont. Hopefully är jag hel igen tills imorgon.

5 Kommentarer

  1. hej anna . jag och min syster är helt sjukt inne i din blogg. igår satt vi med varsin dator och knät och bara ”ooooohhhhh” . vi älskar din personlighet och dina bilder och dina muminkoppar. du verkar ha typ världens mysigaste liv. kram !

  2. Alltså hur kan du rita så snyggt? Du är ju helt underbar! Var och hur har du lärt dig?

    Kram

  3. Jag älskar dom där lite slarviga skisserna! mer av dom! Kram.

  4. Åååh vad fint, gör mig? :):)

  5. Tack, du inspirerar mig att teckna mer & oftare!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...