Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 10, 2012 | Inredning, Kläder, Pyssel, Teckningar | 4 Kommentarer

Jag har skaffat ett nytt set med linjaler och däribland en rund sådan, så nu kan jag inte sluta teckna runda teckningar!
Den här är på Elsa och det lär säkert dyka upp en hel del runda bilder framöver.
Jag känner verkligen att teckningssuget kommit tillbaka igen och nu kan jag knappt bärga mig att gå till jobbet och bara gräva ner mig i teckningar. Världens bästa känsla!

Igår var jag dock hemma, motvilligt men jag har en hals som inte alls vill att jag ska gå utanför dörren egentligen. Så istället satt jag på golvet i min ateljé hemma i huset och sydde ett lapptäcke.
Att sy lapptäcken är det absolut lättaste och roligaste som finns, det går fort, man behöver bara sy raksöm och hej hopp i ett huj så är man färdig!


Jag satt uppe halva natten och sydde och sydde och ska fortsätta så fort jag kommer hem idag.
Det roligaste är, att man kan få användning av sådana där småbitar av fina tyger, som är för små för att sy något ordentligt av, men alldeles för fina för att slänga bort.

Jag passade på att klä om våra fula lampskärmar också. Som ni säkert vet vid det här laget har vi inga vita eller svarta saker i vårt hem, så jag klädde om de vita skärmarna med en bit av paradistapeten. De lyser ju såklart inte alls lika starkt nu, men är betydligt finare att se på! (själva lampan är från Rusta)

Sen en sista sak, idag ska jag på roligt jobbmöte (med frukost, bästa sortens möte!) och då ser jag ut såhär.
En konstig sak, och ytterst fånig säkerligen, är att nu när jag är gift törs jag ta ut svängarna ännu mer och klä mig precis som jag vill utan att bry mig om vad någon ska tycka. Jag är ju redan gift så vem bryr sig, så länge han tycker jag är tjusig så är jag nöjd.
Och det bästa med Emil är, att han tycker jag är som tjusigast när jag kör all in och klär mig precis hur som helst!

4 Kommentarer

  1. Go Annna!! Superfint täcke oxå!

  2. Åh vilka fina tyger till lapptäcket!! Härlig färgblandning. Vill så gärna sy ett eget till våran bäbis men är så himla kass på att sy. Och har noll tålamod till att lära mig. Dålig kombo!

  3. Kul det där med att du vågar ta ut svängarna med din klädstil när du är gift, haha. Men jag kan förstå hur du menar och därför längtar jag själv till den dagen jag själv är gift 🙂 Nu känns det som jag fegar…
    Fint lapptäcke och fin illustration! Ha en bra helg!

  4. alltså runda bilder är grejen! så himla fint!

    och nu blev jag också sugen att göra ett lapptäcke. har hur många småtyger som helst som bara ligger och väntar på att bli använda. puss!

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...