Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 15, 2012 | Teckningar | 5 Kommentarer

Jag klurade lite på det där med egna julgranskulor (hej fröken-jag-kan-aldrig-släppa-nått) och hittade genomskinliga hos panduro där man kan sätta i vilken bild man vill. Fast mest vill man ju ha dom sådär fina högblanka och tryckta på utsidan, inte så ”hemmapysslade”.

Men i vilket fall som helst så tecknade jag ännu en, på Viola som har bloggen Killercolours.

5 Kommentarer

  1. Dina porträtt är så himla fina! Kul sätt att måla i cirklar.

  2. Du, jag klurade också lite och kom upp med denna brilianta idén. Kan du inte köpa julgranskulor och klistra på egna klistermärken med dina bilder. Googlade det och kom upp med denna sidan,http://stickerapp.se/ tror du det funkar?

    • Tror du inte de blir vågiga i kanten, du vet om man fäster något på något runt, borde det ju bli knöligt, eller? Men julgranskulorna måste ju inte vara runda, kan ju vara runda fast platta, då hade det ju funkat fint!

      • Sant, tänkte inte på det, men det är väl bara att prova och se! 🙂 Perfekt julpyssel ju! Synd att jag inte är hemma och kan testa detta året.

  3. Fint <3

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...