Professionell konstnär |

Jag är en enstöring som skriver hellre än jag pratar och målar hellre än jag umgås.

Dagens Porträtt!

aug 31, 2012 | Tankar och Vardag, Teckningar | 3 Kommentarer

Cecilia Blankens hade skrivit en lista på fem saker hon älskar med sig själv. Det är betydligt svårare än att skriva fem saker man borde bli bättre på.
Så här kommer mina fem:

* Att jag kan formulera ideér rakt ut på papper genom teckningarna. Jag kan teckna precis så som jag tänker och det är ta mig tusan inte illa!
* Att jag är snabbtänkt och vansinnigt rolig när jag vill. Bland mina vänner kallas den sidan numera ”semester-Anna” och kommer bara fram under väl valda tillfällen
* Att jag har sinne för färg och form som gör att jag kan föreställa mig hur saker kommer se ut. Tex vet jag vad som händer med ett rum om man målar det rosa, innan jag ens har jag börjat måla.
* Jag är väldigt bra på att berätta för människor jag tycker om att jag tycker om dom.
* Jag är en drömmare som faktiskt tar tag i drömmarna och inte bara drömmer.

Eftersom inspirationen till listan kom från just Cecilia, så får hon ett porträtt i gengäld!
Håll till godo! (här använde jag neonfärgen men det syns ju knappt i scannern)

 

3 Kommentarer

  1. Så himla bra grej att göra!

  2. Åh åh, jaa det är jättebra att träna på det! Jag är faktiskt bra på att säga vad jag är bra på, typ att vara MODIG! Senast här om dagen när jag klippte mig. Så jäkla tuff frisyr! Bästa bästa på länge länge, titta bara…! http://jennialiskt.se/2012/08/19548/ 😀

    • *hoppas att du ska bli inspirerad igen.. ;)*

Läs mer 

Vi gör om vårt vardagsrum!

Nu har vi inte renoverat något hemma på en mindre evighet (okej vi tapetserade Stigs rum vid jul) och vi älskar ju att göra om hemma!Så nu är det dags igen! Såhär ser det ut nu (typ, hittade bara gammal bild, detta är ju innan vi byggde orangeriet men ja, ni fattar)...

Att Köra Fast.

Är inne i det där stadiet där allt jag gör blir fult, ointressant, oviktigt.Målar och målar, börjar på nya dukar och försöker jonglera flera målningar samtidigt för att förhoppningsvis någon ska bli bra.I fredags gick jag hem med en känsla att jag helt glömt bort hur...

Mitt 2020

 Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag köpte en sommarstuga! Jag har drömt om det så länge men alltid tänkt att unga personer inte har råd med sommarstuga. Sen insåg jag att jag inte var så himla ung längre och köpte en!Det är mitt livs bästa...